Доступність посилання

ТОП новини

За програмою НАТО-Україна військовослужбовців перевчили на менеджерів


У Дніпропетровську відбувся випуск групи діючих і колишніх офіцерів Збройних Сил України, які завершили навчання на курсах перепідготовки за Програмою НАТО-Україна.

Курси проходили на базі Національного гірничого університету. Як повідомляє Міністерство оборони України, 20 офіцерів прослухали 300-годинні курси перепідготовки за напрямом «Маркетинговий менеджмент».

Навчання проводилось за Програмою перепідготовки військовослужбовців НАТО-Україна за сприяння Київського Національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Упродовж двох місяців викладачі кафедри маркетингу на чолі з доктором економічних наук Тетяною Решетиловою викладали військовим теоретичні основи економічних дисциплін і передавали практичний досвід підприємницької діяльності.

«Навчання було розраховане на майбутніх керівників фірм, які, отримавши необхідні знання, зможуть у подальшому розробляти стратегію поведінки фірми на ринку, здійснювати товарну політику, проводити рекламні кампанії», – зазначила Тетяна Решетилова.
XS
SM
MD
LG