Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів заявляють, що наметове містечко знесли законно


Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що наметове містечко підприємців на майдані Незалежності у Києві демонтували цілком законно.

Депутат нагадав, що, згідно з рішеннями суду, підприємці не мали права проводити мітинги на Майдані, а тим більше встановлювати намети.

«Якщо брати рішення суду, то з моєї точки зору, рішення суду потрібно виконувати, хочеться цього чи ні», – сказав лідер фракції ПР.

За словами Єфремова, в усіх європейських країнах з повагою ставляться до судових рішень. «Те, що окремі люди дозволяли собі з цим не рахуватися, з точки зору закону – це було достатньо абсурдно», – сказав він.

22 листопада на майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти Податкового кодексу. Наприкінці минулого місяця Президент Янукович вирішив ветувати кодекс. Вчора парламент ухвалив у новій редакції Податковий кодекс з урахуванням пропозицій глави держави.

Сьогодні близько п’ятої ранку під наглядом спецпідрозділів МВС комунальні служби демонтували наметове містечко підприємців на Майдані. У міліції пояснили, що згортання наметів було здійснене за рішенням суду.
XS
SM
MD
LG