Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: Україна готова творити професійну, сучасну армію


Президент Віктор Янукович заявляє, що Україна готова творити мобільну, професійну армію, оснащену сучасним озброєнням та технікою.

На цьому він наголосив у своєму вітанні з нагоди 19-ї річниці Збройних Сил України, текст якого розміщено на офіційному сайті глави держави.

«У поточному році ми зупинили руйнацію армії і досягли стабілізації. Створено умови для системного і глибокого реформування нашого війська», – зазначив Янукович.

«За роки незалежності українська армія утвердилася як опора нашої державності і гарант національної безпеки», – наголосив Президент.

«Відаю належне професіоналізму та відданості людей у погонах. Ви підтримуєте добрий рівень обороноздатності держави в умовах обмеженого фінансування та застарілого технічного забезпечення», – зауважив глава держави.

За його словами, важливим на шляху розбудови армії нового зразка є досягнення європейського рівня соціальних стандартів для військовослужбовців, членів їхніх родин та військових пенсіонерів.

«Сучасну техніку можна довірити тільки високоосвіченим, якісно підготовленим фахівцям. Тому важливо підвищувати якість військової освіти і професійний рівень офіцерів», – зазначив Президент.

Серед головних завдань на найближчий час він назвав «ефективність управління військами, радикальні зміни у ресурсному і матеріально-технічному забезпеченні».
XS
SM
MD
LG