Доступність посилання

ТОП новини

На Придніпров’ї вимагають розпуску парламенту й імпічменту Президента


Дніпропетровські підприємці вимагають розпустити Верховну Раду України і оголосити імпічмент Президентові. Про це кілька сотень представників малого та середнього бізнесу заявили сьогодні на мітингу в центрі міста.

Учасники акції почали збирати підписи під своїми вимогами.

Підприємці також висловили невдоволення діями уряду, який, на їхню думку, скомпрометував себе під час ухвалення змін до Податкового кодексу.

«Сам факт підприємницьких протестів пов'язаний не стільки зі змістом Податкового кодексу, скільки із самою процедурою роботи над ним і його прийняттям. Влада навіть не імітувала дискусію навколо важливого державного документа», – зазначив представник ініціативної групи підприємців Віктор Романенко.

До невдоволених представників малого та середнього бізнесу у Дніпропетровську приєдналися представники кількох опозиційних партій.

«Батьківщина» підтримує рух підприємців зі збирання підписів, тому що іншого виходу в ситуації, що склалася, немає, і допомогти підприємцям може тільки опозиція», – заявив керівник Дніпропетровської міської організації ВО «Батьківщина» Максим Курячий.

Дніпропетровські підприємці вирішили не припиняти акцій протесту.
XS
SM
MD
LG