Доступність посилання

ТОП новини

Підприємство Михайла Бродського заборгували Пенсійному фонду (огляд преси)


Київ – Дискусії щодо спрощеної системи оподаткування приватних підприємців тривають. І хоча суперечливий розділ з Податкового кодексу вилучений, уряд спільно з представниками бізнесу повинні упродовж двох місяців розробити нову модель оподаткування малого і середнього бізнесу. Якою вона буде, з’ясовували журналісти «Ізвєстій» в Україні».

Асоціація міст України підрахувала, що 90% міст змушені систематично просити допомоги у держави. Їм не вистачає навіть на виплату зарплати вчителям та лікарям. Про причини бюджетних дірок у місцевих бюджетах «Ізвєстія» в Україні» розповідають у матеріалі «Життя в борг».

«Підприємство Бродського два роки не платить до Пенсійного фонду», – у статті під таким заголовком «Газета по-українськи» зауважує, що Черкаський деревообробний комбінат, яким володіє голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, потрапив до списку найбільших боржників у Черкасах, бо заборгував Пенсійному фонду понад 2,5 млн. грн.

Незабаром Верховна Рада розглядатиме проект нового Житлового кодексу, впритул наблизившись таким чином до довгоочікуваної реформи житлово-комунального господарства. Однак, як зауважує газета «День», від часу ухвалення цього документа в першому читанні минув понад рік, і за цей час консенсусу ні щодо нього, ні щодо реформи в парламенті немає. У той же час, як зауважує далі видання, далі жити за радянським кодексом країна просто не може. Про те, чи вдасться реформувати ЖКГ на основі нинішнього проекту Житлового кодексу, «День» розповідає у публікації «Хто господар у будинку?».

У Криму – наплив курортників. Такої кількості відпочивальників зимової пори тут не бачили понад десять років. Як констатує газета «Голос України», 150 санаторіїв півострова завантажені майже наполовину. Місцева влада стверджує, що нинішні показники б'ють усі рекорди, і рапортує: курорти Криму нарешті вийшли з кризи.
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG