Доступність посилання

ТОП новини

На майдані Незалежності відкрили безкоштовний парк розваг і каток


У центрі Києва на майдані Незалежності в суботу розпочав роботу безкоштовний парк розваг для дітей і льодовий каток. Їх урочисто відкрив заступник голови КМДА Леонід Новохатько.

«Нудьгувати тут не доведеться ані маленьким киянам, ані дорослим. Всі знайдуть собі новорічні розваги до смаку, адже загалом на площі розташовано 12 атракціонів. Хочу наголосити, що завдяки зусиллям столичної влади, всі ці дитячі розваги – абсолютно безкоштовні», – наголосив Новохатько.

До послуг малят – гірки, гойдалки, каруселі, машинки, іграшкова дитяча залізниця і атракціони із захоплюючими назвами «Піратський острів», «Літаючий птах» і «Потяг «Вестерн». Поряд із атракціонами також розташовано 10 дитячих майданчиків з гірками і гойдалками. Вони працюватимуть аж до Водохреща, а потім їх подарують столичним районам.

Традиційно почав працювати каток біля пам'ятника Незалежності. Батьки, які привели своїх дітей на Майдан, можуть також перевірити свою влучність у тирі і разом з дітьми пострибати на батуті.

Відвідувачі парку можуть зігрітися чаєм або кавою, поласувати шоколадом або іншими солодощами, які продаватимуть у казкових дерев'яних будиночках поблизу атракціонів.

«Ми дуже раді, що знайшлися небайдужі підприємці, які допомогли подарувати дітям цю різдвяну казку», – сказав заступник голови КМДА.

Парк розваг на Майдані працюватиме щодня протягом усіх новорічних і різдвяних свят, до 19 січня, з 12 до 20 години. Режим роботи ковзанки: з 8:00 до 22:00 (щоденно). Вартість катання на ковзанці, разом із прокатом ковзанів, становитиме від 20 до 40 гривень. Діти пільгових категорій кататимуться безкоштовно.
XS
SM
MD
LG