Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: жодної платіжки, яка б свідчила про зловживання Тимошенко, немає


Жодної платіжки, яка б свідчила про зловживання уряду Юлії Тимошенко з грішми від продажу квот на викиди парникових газів, немає, заявив в ефірі Радіо Свобода заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«Ані під час слідства, ані під час шоу, які влаштовувала ця влада, не був пред’явлений жоден платіжний документ, відповідно до якого хоча б одна копійка була використана не за призначенням», – заявив колишній перший віце-прем’єр.

За його словами, зараз відбувається «спроба сфабрикувати справу».

І хоча Юлія Тимошенко не давала підписки про невиїзд (слідчі в присутності свідків зняли на відео момент, коли лідеру БЮТ запропонували дати підписку про невиїзд), але прикордонна служба вже отримала розпорядження не випускати лідера БЮТ за межі країни, заявив Турчинов.

Вчора прокуратура порушила кримінальну справу проти Тимошенко за підозрою в нецільовому використанні коштів від продажу квот на викиди парникових газів у рамках Кіотського протоколу. Лідер БЮТ вчора була на допиті в ГПУ. Після цього у відомстві заявили, що взяли з неї підписку про невиїзд.
XS
SM
MD
LG