Доступність посилання

ТОП новини

Працівнику «Беркута» оголосили сувору догану за Мустафу Найєма – міліція


Працівнику полку міліції особливого призначення «Беркут», який некоректно говорив із журналістом Мустафою Найємом, оголошено сувору догану.

Як повідомляє УНІАН, посилаючись на Відділ зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у місті Києві, інспекція з особового складу столичної міліції закінчила службове розслідування за фактом затримання 13 грудня цього року Мустафи Найєма.

Перевіркою з’ясовано, що міліціонер у спілкуванні з журналістом дозволив собі некоректні висловлювання на його адресу, чим грубо порушив вимоги Етичного кодексу працівника органів внутрішніх справ України та Статуту патрульно-постової служби міліції України.

За результатами розслідування начальник Головного управління МВС України в м. Києві підписав наказ, яким наклав на міліціонера «Беркута» дисциплінарне стягнення – йому оголошено сувору догану.

Журналіста Мустафу Найєма затримали співробітники спецпідрозділу міліції «Беркут» 13 жовтня. Міліція запевняла, що затримала Мустафу Найєма через те, що він не показав документи. А журналіст повідомив, що відмовився показувати свої документи після фрази одного з міліціонерів: «Тут особа кавказької національності і не бажає показувати документи».
XS
SM
MD
LG