Доступність посилання

ТОП новини

Київ і Москва вирішать питання делімітації кордону по воді в 2011-му – посол


Україна і Росія сподіваються провести лінію делімітації держкордону по воді – в Азовському морі та Керченській протоці – уже наступного року. Про це Радіо Свобода повідомив посол України у Росії Володимир Єльченко. За його словами, на переговорах українсько-російської комісії з делімітації та демаркації держкордону сторони обговорюють проблемні питання – тобто, лінію проходження кордону по воді.

За словами Єльченка, «іде нормальна робота, обидві сторони шукають компроміс, з обох сторін є прекрасне розуміння того, що не може бути на сто відсотків позиція Росії або на сто відсотків позиція України відображена. Повинен бути знайдений баланс».

«Я би не хотів коментувати того, чого ще немає, але я абсолютно упевнений, що у нас є всі можливості для того, щоб у наступному році це питання закрити», – заявив посол України Єльченко.

Питання демаркації сухопутної ділянки українсько-російського держкордону узгоджене цього року; 15-16 грудня відбулося засідання комісії, яка затвердила процедуру проведення демаркації.
XS
SM
MD
LG