Доступність посилання

ТОП новини

Екс-голову Держказначейства оголосили в розшук


Генеральна прокуратура оголосила в розшук колишнього голову Державного казначейства Тетяну Слюз. Про це повідомив Генеральний прокурор Віктор Пшонка.

«Слідчий виніс процесуальні документи – про утримання під вартою, доставку її в суд і арешт. Зараз вона розшукується», – сказав він.

За словами Генпрокурора, таке рішення слідчий ухвалив після того, як Слюз порушила підписку про невиїзд.

У вересні цього року тодішній генпрокурор Олександр Медведько заявив, що колишнього керівника Держказначейства Тетяну Слюз обвинувачують у зловживанні службовим становищем.

Медведько уточнив, що цю кримінальну справу порушили за фактом зловживання службовим становищем посадовцями Держказначейства. За цією справою висунуті звинувачення колишньому першому заступнику керівника цього органу Тетяні Грицун. За рішенням суду її заарештовано.

Як зазначається у матеріалах справи, розглянутих Печерським районним судом Києва, посадовці Держказначейства у період з жовтня 2009 року по січень 2010 року давали вказівки своїм підлеглим не перераховувати конкурсні гарантії у сумі 800 мільйонів гривень учасникам конкурсу з приватизації Одеського припортового заводу: компаніям «Нортіма» і «Фрунзе-Флора».
XS
SM
MD
LG