Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко вручили повістку на черговий допит


Екс-прем’єра, лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко викликають на черговий допит до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України на 29 грудня, жодних додаткових обвинувачень їй не висунули. Про це заявила Тимошенко після виходу з Головного слідчого управління.

«Я хочу проінформувати, що жодних додаткових обвинувачень проти мене, крім тих, які пов’язані з виплатою пенсій у кризу за рахунок екологічних коштів, як вважає прокуратура, не висунули», – заявила Тимошенко.

Екс-прем’єр наголосила, що за часів кризи пенсії платили вчасно і без будь-яких затримок, оскільки це був пріоритет уряду. Однак, за її словами, ті обвинувачення, які висуває Генпрокуратура щодо виплати пенсій з «кіотських коштів» безпідставні, оскільки пенсії виплачувалися виключно з єдиного казначейського рахунку.

«Екологічні кошти, як були на місці, так і залишаються», – наголосила екс-прем’єр.

Тимошенко також наголосила, що вважає за необхідне створити народний опір діям нинішньої влади. «Я вважаю, що наша головна програма – це почати консолідацію всіх людей у суспільстві, почати готувати справжній народний опір», – заявила вона.

За словами екс-прем’єра, такий рух не повинен дозволити нинішній владі «далі принижувати Україну».
XS
SM
MD
LG