Доступність посилання

ТОП новини

Луценка перевели до Лук’янівського СІЗО – Карпачова


Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели для подальшого утримання під вартою з установи СБУ до Лук’янівського слідчого ізолятора.

Про це телефоном п’ятьом народним депутатам від БЮТ і партії «Народна самооборона» повідомила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова.

Вона уточнила, що зараз перебуває на території Лук’янівського СІЗО, де займається питаннями забезпечення прав заарештованих, зокрема, й Луценка.

Сьогодні вищезазначені народні депутати – Олесь Доній, Юрій Стець, Юрій Гримчак, Андрій Павловський та Володимир Ар’єв – разом із декількома десятками активістів «Народної самооборони», незважаючи на протести охорони, зайшли до Секретаріату Омбудсмана. Карпачової не виявилося на робочому місці. Тому народні депутати зателефонували їй і домовилися про зустріч сьогодні о 17:00, на якій планують передати своє звернення з вимогами захистити права Луценка.

Вчора, 27 грудня, Печерський районний суд Києва змінив міру запобіжного заходу екс-міністру внутрішніх справ з підписки про невиїзд на взяття під варту.
XS
SM
MD
LG