Доступність посилання

ТОП новини

Український тенісист – у третьому колі Australian Open


У Мельбурні триває відкритий чемпіонат Австралії з тенісу – перший із чотирьох найпрестижніших турнірів серії Grand Slam. Перша ракетка України Сергій Стаховський вийшов до третього кола. Сьогодні він у трьох сетах переграв поляка Лукаша Кубота – 6:3, 6:4, 6:4. В першому колі Стаховський здолав опір німця Даніеля Брандса.

Наступним суперником українського тенісиста став іспанець Томмі Робредо, який у другому колі був сильнішим за «сіяного» під 16-м номером американця Марді Фіша – 1:6, 6:3, 6:3, 6:3.

Завтра в другому колі відкритого чемпіонату Австралії зіграють ще двоє українців. Одним із центральних поєдинків дня буде матч на арені Марґарет Корт, в якому зустрічатимуться Ілля Марченко і один із фаворитів турніру британець Енді Маррей. Також у четвер зіграють німець Бенджамін Беккер і українець Олександр Долгополов.

У жіночому турнірі Australian Open залишилася одна представниця України. 20-річна Леся Цуренко в першому колі виграла у досвідченої швейцарки Патті Шнідер (6:2, 6:3) і завтра зіграє з росіянкою Катериною Макаровою.
XS
SM
MD
LG