Доступність посилання

ТОП новини

Шустер і БЮТ сперечаються навколо запрошення для Тимошенко


Блок Юлії Тимошенко заявив у четвер, що появу його керівника Юлії Тимошенко в телеефірі Першого національного телеканалу хоче зірвати заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман.

Саме вона «замовляє музику на цьому каналі», мовиться в заяві. Тому в БЮТ «вкрай здивовані» заявою «Савік Шустер Студії» про політичний тиск на її редакцію з боку Блоку Юлії Тимошенко.

Так у БЮТ зреагували на заяву «Савік Шустер Студії» раніше в четвер про те, що редакція телепередачі «Шустер Live», яку веде телеведучий Савік Шустер, не запрошувала Юлію Тимошенку брати участь у цій передачі в п’ятницю.

Редакція програми самостійно визначає теми і гостей і вважає за неприпустимий тиск із боку політиків, мовиться в її заяві.

Перед цим, у четвер уранці, в БЮТ заявили, що Юлія Тимошенко «прийняла особисте запрошення Савіка Шустера відвідати його перше ток-шоу на Першому національному».

БЮТ заявляє, що Шустер запросив Тимошенко до участі в цій програмі ще в грудні минулого року.

У п’ятницю телепередача «Шустер Live», яка до кінця минулого року виходила на каналі «Україна», вперше вийде в ефір на Першому національному телеканалі.
XS
SM
MD
LG