Доступність посилання

ТОП новини

Туроператори заявляють, що не відправляють туристів до Єгипту


В Асоціації лідерів туристичного бізнесу України повідомляють, що туроператори припинили продаж турів і припинили видачу документів за вже сплаченими турами до Єгипту після оприлюднення рекомендації МЗС утриматися від поїздок до цієї країни.

Як повідомили в прес-службі асоціації, інформація, що з’являється в ЗМІ, про продовження відправок туристів до Єгипту не відповідає дійсності.

Зокрема, за даними АЛТУ, минулими вихідними літаки вилітали з України до Єгипту з метою планово вивезти туристів, які відпочивають на курортах в Шарм-ель-Шейху, Хургаді, Дахабі й Табі. 5 лютого, до Єгипту відправили шість літаків, на борту яких був 31 пасажир, серед яких іноземці та декілька туристів, у яких були документи на руках ще до оприлюднення рекомендації МЗС утриматися від поїздок до Єгипту, повідомили в асоціації.

За даними асоціації, в Україні працює п’ять туроператорів за напрямком Єгипет, і вони оголосили про припинення продажів турів до Єгипту до стабілізації ситуації й організували інформування туристів про потенційну небезпеку.
XS
SM
MD
LG