Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: сьогоднішній допит у ГПУ формальний


Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр Юлія Тимошенко називає формальним свій сьогоднішній допит у Генеральній прокуратурі.

«У мене складається враження, що якщо Генеральна прокуратура мене день не побачила, то у неї день пропав. Я так і не зрозуміла, чого мене запрошували. Мені поставили п’ять питань, на які я вже відповідала не один раз», – сказала екс-прем’єр після чергового допиту в Генпрокуратурі.

Тимошенко уточнила, що сьогоднішній допит відбувався в рамках порушеної проти неї кримінальної справи щодо закупівлі транспортних засобів для сільської медицини.

«Зовсім формальний виклик. Я думаю, що єдине завдання, яке вони ставлять, вони хочуть, щоб я не мала можливості і часу їздити та спілкуватися з людьми. Я переконана, що вони зараз зайшли в глухий кут і вони не розуміють, що їм робити», – заявила Тимошенко.

Вона висловила переконання в надуманості звинувачень та в необхідності закриття обох кримінальних справ, порушених проти неї.

Проти екс-прем’єра порушені дві кримінальні справи: за нецільове використання коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу і за закупівлю для потреб сільської медицини автомобілів «Опель Комбо», які, за висновками експертів, не відповідають положенням національного стандарту і не пристосовані для транспортування хворих на ношах.
XS
SM
MD
LG