Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко чекає письмового запрошення з Брюсселя, щоб звернутися в ГПУ


Екс-прем’єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко має намір подати слідчому Генеральної прокуратури клопотання про дозвіл на відвідування Брюсселя після того, як отримає відповідне письмове запрошення.

«Ми все ж дочекаємося не телефонного запрошення, яке я отримала вчора, а письмового. До 20 березня у нас є трохи часу… Саме тому я наступного разу, коли мене викличуть до Генеральної прокуратури, а я так розумію, що вони без мене жити не можуть, я обов’язково надам письмове запрошення і своє клопотання», – сказала Тимошенко після виходу з Генпрокуратури після чергового допиту.

Вона також повідомила, що сьогодні в ГПУ ознайомилася з результатами експертизи у кримінальній справі про нанесення державі збитків внаслідок закупівлі її урядом автомобілів для «швидкої допомоги».

Раніше Тимошенко заявляла, що те, чи відпускати її за кордон, залежить від Президента Віктора Януковича.

Сьогодні в Генпрокуратурі це спростували. «Учора на прес-конференції Юлія Тимошенко заявила, що начебто працівники прокуратури повідомили їй, що «готові були відпустити її до Брюсселя, але у них була пряма заборона Президента». Відділ зв’язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України уповноважений заявити, що такі висловлювання не відповідають дійсності», – заявили у відомстві.
XS
SM
MD
LG