Доступність посилання

ТОП новини

Наливайченко: поліцейська держава в Україні – реальність


Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко закликав усіх народних депутатів об’єднатися навколо створення Тимчасової слідчої комісії парламенту із розслідування «кричущих випадків міліцейського свавілля». Про це він заявив під час програми Шустер-live на Першому національному.

При цьому Наливайченко наголосив, що депутати в рамках діяльності ТСК мають зробити висновками щодо керівництва МВС. Оскільки, те що відбувається в міліції, за словами політика, вже серйозна загроза для держави.

«Те, що зараз відбувається в Україні з міліцейським свавіллям, – це справжнісінький совок у найгіршому виконанні. І побудова поліцейської держави в Україні – це вже реальність», – вважає Наливайченко.

«50 людей, які загинули за рік цієї влади у відділках міліції, зростання кримінальної злочинності на 30% – це вирок тим людям, які зараз керують міліцією», – сказав політик.

Група «Нашої України» у Верховній Раді ініціювала невідкладне створення Тимчасової парламентської слідчої комісії для розслідування випадків свавілля міліції стосовно наших громадян.

«Наша Україна» також звернулася до Уповноваженого з прав людини із вимогою втрутитися у ситуацію і захистити людей від застосування тортур.

Крім тогою, народні депутати від партії тримають на контролі випадки міліцейських зловживань.
XS
SM
MD
LG