Доступність посилання

ТОП новини

Електоральні обіцянки Партії регіонів не могли бути виконані (огляд преси)


Київ – В середині березня ціна бензину в Україні може перевищити 10 гривень за літр. Продавці пального називають кілька причин: революції в Африці, наближення посівної і нові акцизи. Також причиною може стати намір уряду ввести мито на імпортне пальне, і, як наслідок, його дефіцит. Але, стверджують «Ізвєстія» в Україні», більшість з цих причин надумані.

«Всі ті речі, в яких Партія регіонів звинувачувала попередній уряд Тимошенко, повторюються сьогодні. Ніяких чудес в галузі фінансів та кредиту нова влада придумати не змогла, вона так само одразу полізла в кишеню до МВФ. Електоральні обіцянки Партії регіонів не могли бути виконані і не будуть виконані». Про це в газеті «День» стверджує директор Інститут філософії Мирослав Попович. У статті під заголовком «Послухайте філософа» він переконує, що спроби контролювати все – від ринку до підручника історії – не мають шансів на успіх.

«Письменники не можуть розрахуватися за комуналку» – у публікації під такою назвою газета «Голос України» розповідає про наміри можновладців відібрати письменницьке майно. Як заявив журналістам голова Спілки письменників України Володимир Яворівський, владні структури вже давно поклали око на київське приміщення Спілки, а також на спілчанське майно в Ялті та Коктебелі.

Відтепер дачники зможуть безкоштовно приватизувати землі загального користування на території своїх кооперативів. До них відносяться земельні ділянки, на яких знаходяться, зокрема, дороги і проїзди. Як інформує газета «Факти», Президент України підписав закон, що вносить зміни до Земельного кодексу. Про них докладніше йдеться сьогоднішньому числі видання.
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG