Доступність посилання

ТОП новини

Харків презентував УЄФА концепцію підготовки медичної галузі до Євро-2012


Операційний директор УЄФА Мартін Кален сьогодні заявив, що він вперше в Україні почув ґрунтовну доповідь про підготовку медичної сфери до Євро-2012. Таку заяву Кален зробив під час наради у харківській міськраді.

Під час наради міський голова Харкова, зокрема, повідомив, що для надання медичної допомоги учасникам та гостям турніру в Харкові обладнають спеціальний вертолітний майданчик, місце для якого в центрі міста вже виділили. Вертолітний майданчик буде розташований на базі нового медичного центру, для якого спеціально придбають також машини швидкої допомоги та спеціально обладнані мотоцикли. Медичний центр відкриють вже в червні цього року.

«У мене була дуже конструктивна розмова з мером, його командою.. Місто представило інформацію по ключових проектах, а ми поділилися своїми коментарями... Роботи продовжуються, ще багато треба зробити, але виглядає непогано», – сказав Мартін Кален.

Сьогодні ж спеціальний представник УЄФА з Євро-2012 Франтішек Лавринець і директор турніру в Україні Маркіян Лубківський підписали меморандум про розміщення у харківському готелі міні-штаб-квартири УЄФА. Як сказав Лубківський, це перша така угода, яку укладено з містом, що приймає матчі Євро-2012. Такі ж штаб-квартири з’являться у Києві, Львові та Донецьку.

Штаб-квартира УЄФА буде розміщена у новому п’ятизірковому готелі Kharkiv Palace, будівництво якого планують завершити у грудні цього року. За рахунок цього готелю, який обійдеться інвестору в сто мільйонів доларів, Харків, як повідомив Маркіян Лубківський, повністю покриє дефіцит номерів та виконає вимоги УЄФА.
XS
SM
MD
LG