Доступність посилання

ТОП новини

Львівські підприємці скаржаться на тиск і залякування з боку податківців


Представники малого і середнього бізнесу Львівщини скаржаться Львівській обласній раді на посилення тиску податкових органів.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Як зазначається у повідомленні, постійна комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем облради на найближчому засіданні заслухає представників Державної податкової служби у Львівській області. Таке рішення було ухвалене на засіданні комісії після розгляду звернення підприємців Львівщини, що надійшло на адресу голови обласної ради Олега Панькевича.

У своєму зверненні підприємці зазначають, що протягом останнього часу значно посилився тиск податкових органів на малий та середній бізнес Львівщини, і це стосується тисяч підприємців та підприємств Львівщини. Зокрема, як пишуть підприємці у зверненні, «звичними та постійними стали перевищення службових повноважень, втручання в господарську діяльність підприємств, незаконні, безпідставні вимоги та висновки податківців при проведенні перевірок та інше».

Підприємці наголошують, що це значно погіршує бізнес-клімат у регіоні, унеможливлює надходження інвестицій, заганяє підприємців у «тінь», зменшує надходження в бюджети, зокрема у місцеві.

«Методи, якими сьогодні діють податкові органи на Львівщині, аналогічні методам часів Медведчука-Кучми. Підприємців залякують, їх бізнес знищують», – наголошується у зверненні.
XS
SM
MD
LG