Доступність посилання

ТОП новини

«Укртелеком» купують під «найближче оточення Януковича» – колишній голова ФДМУ


Реальним власником «Укртелекому» стане людина, наближена до Президента України. Таку думку в коментарі Радіо Свобода висловив колишній голова Фонду державного майна України, перший заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Олександр Бондар.

«Куплено «Укртелеком» під найближче оточення Януковича. У найближчі місяці ми з’ясуємо, хто його купив. Ніхто нічого не перепродаватиме», – сказав Бондар. З огляду на це він вважає передчасним питання про перспективи компанії. «Ми досі не знаємо, які фінансові можливості у цієї людини чи структури. Кота в мішку ми отримали як покупця», – додав колишній керівник ФДМУ.

Фонд державного майна України і дочірня компанія австрійського концерну EPIC, сьогодні підпишуть договір купівлі-продажу державного пакета акцій «Укртелекому».

Фонд держмайна у жовтні 2010 року оголосив конкурс з приватизації майже 93 відсотків акцій «Укртелекому» за стартовою ціною 10,5 мільярда гривень. На нього була подана лише одна заявка.

У зв’язку з цим оголосили дооцінювання пакету акцій. Експертна оцінка перевищила стартову ціну акцій «Укртелекому» лише на 75 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG