Доступність посилання

ТОП новини

Радіо «Мелодія» просить захисту в Януковича


Трудовий колектив всеукраїнської радіомережі «Мелодія» звертається до Президента Віктора Януковича з проханням зберегти ефірні частоти. Про це йдеться в листі директора АТ «ОНІКС» Наталії Пілютікової до глави держави.

«… Сьогодні наша організація опинилася в ситуації примусового позбавлення головних ефірних частот, на яких здійснює мовлення, а трудовий колектив перед загрозою втрати робочих місць. Ми хочемо заявити, що 16-ого березня 2011 року, коли відбудеться оголошення переможців конкурсу, в тому числі на частоти, на яких здійснює зараз мовлення Всеукраїнська радіомережа «Мелодія», матиме місце фактично знищення незалежного українського мовника та його видалення з інформаційного простору України, оскільки в іншому випадку наші частоти (розбудову яких ми самостійно замовили та сплатили державі в повному обсязі) не були би оголошені Національною радою на конкурсний розгляд», – йдеться в листі.

Колектив радіостанції просить Президента негайно втрутитися у ситуацію та зберегти мовника в інформаційному просторі держави.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення в грудні відмовила радіо «Мелодія» в продовженні дії ліцензії на мовлення.
XS
SM
MD
LG