Доступність посилання

ТОП новини

Українка вбила італійку і викинулась із балкона


31-річна громадянка України Наталя Ш. вдарила кухонним ножем у шию 88-річну італійку, за якою доглядала. Від отриманих ран італійка померла на місці.

Про це повідомляє сайт товариства «Українці в Італії».

Трагедія сталася 14 березня в місті Равенна (Італія), в квартирі загиблої на вулиці Санті Балдіні. Сусіди, почувши крики, викликали карабінерів, котрі разом із пожежниками виламали двері і застали трагічну картину. Українка при появі правоохоронців кинулась з балкона 2-го поверху, впавши на автомобіль, припаркований внизу.

Правоохоронцям наразі не зрозуміло, чи це була спроба самогубства чи втечі.

При падінні жінка отримала легкі поранення і після арешту була доставлена в психіатричну клініку, для отримання медичної допомоги. На першому допиті українка не змогла ніяк пояснити свій вчинок, перебуваючи у стані шоку та психічного збудження.

За словами сина загиблої, матір була дуже задоволена українкою, яка працювала в них з грудня минулого року і була вже третьою доглядачкою, яку вони взяли на роботу за останній рік. Зранку, в день трагедії, відбулася телефонна розмова між Наталею Ш. та родичами бабусі. Українка повідомила, що 16 квітня планує поїхати у відпустку на батьківщину. Вона просила роботодавців відпустити її на 3 місяці, оскільки вона повинна зайнятися лікуванням своєї дитини. Італійці відмовилися, дозволивши їй лише місяць відпустки, як це передбачено законом.

Правоохоронці продовжують розслідування. Українці надали адвоката. Найближчим часом планується новий допит громадянки України, щоб з'ясувати причини та всі обставини цієї трагедії.
XS
SM
MD
LG