Доступність посилання

ТОП новини

Платіні переобраний президентом УЄФА ще на 4 роки


На XXXV черговому конгресі УЄФА в Парижі президента європейського футбольного союзу Мішеля Платіні переобрали на другий чотирирічний термін. Делегати 53 національних асоціацій підтримали Платіні, який був єдиним кандидатом.

«Чотири роки тому після мого обрання я в першу чергу дякував старим друзям, – наводить офіційний сайт УЄФА слова Платіні. – Мене переповнювали емоції і почуття ностальгії. Дякував усім тим, хто був поруч зі мною на різних етапах мого життя. Сьогодні ж я дякую новим друзям – тим, хто зараз стоїть на моєму боці. В першу чергу дякую вам, мої друзі з національних асоціацій. Сердечне спасибі вам за те, що вірили в мене».

Президент європейського футбольного союзу виступив зі словами подяки на адресу Виконавчого комітету і адміністрації УЄФА, а також тисяч тренерів і футболістів.

«Тренери передають нашим дітям і онукам цінності, ведуть їх через найдивовижнішу школу життя і по-своєму допомагають зробити наше суспільство трохи кращим, – додав Платіні. – Футболісти ж – джерело подиву і захоплення, радості і душевного хвилювання для всіх нас. Без них не було б футболу».

Мішель Платіні обіймає посаду президента УЄФА від 2007 року.
XS
SM
MD
LG