Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ: Партія регіонів відряджає до США своїх депутатів


Цього тижня Вашингтон відвідає група депутатів від Партії регіонів, повідомляє інтернет-видання «Українська правда», посилаючись на власні джерела.

До делегації входять народні депутати Леонід Кожара, Олена Бондаренко, Віталій Калюжний, Максим Луцький і Олексій Плотніков, мовиться в повідомленні.

Зокрема, Національний демократичний інститут США розіслав зацікавленим особам запрошення на круглий стіл за участі регіоналів, який має відбутися 4 травня у НДІ.

При цьому «Українська правда» нагадує погляди представників Партії регіонів на допомогу таких іноземних установ, як НДІ та інші, діяльності громадянського суспільства в Україні.

Зокрема, нещодавно Олена Бондаренко розповіла, що у Партії регіонів розглядається варіант заборонити фінансування українських неурядових організацій західними фондами.

«У деяких країнах громадські організації фінансуються винятково громадянами своєї країни, оскільки найчастіше є спокуса для іноземних держав і фондів спрацювати за таким принципом: хто замовляє музику, той вибачте, дівчину й танцює», – заявила Бондаренко.

Раніше Бондаренко також сказала, що освіта журналістів за рахунок західних грантів рівносильна вирощуванню армії ворогів.

«Якщо наші факультети журналістики, курси та журналістські програми навчання і далі будуть фінансуватися «соросоподібними», то ми і далі будемо програвати інформаційні війни», – сказала Бондаренко.

«Тому що навчати журналістів за чужі гроші рівносильне зрощувати іноземну армію у власній державі», цитує Олену Бондаренко «Українська правда».
XS
SM
MD
LG