Доступність посилання

ТОП новини

Екс-директора зоопарку Києва звинувачують у розтраті


Колишнього директора Київського зоопарку підозрюють у розтраті 375 тисяч гривень державних коштів, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

За повідомленням, встановлено, що колишній директор столичного зоопарку уклала договір з одним із громадських об’єднань Києва на виконання робіт зі створення схеми «екологічної стежки» на території зоопарку, виготовлення штучних гніздівель для тварин, розроблення типових макетів етикетажу та інше на суму 167 тисяч гривень. Проте роботи за цим договором залишилися невиконаними.

Крім того, з іншим суб’єктом господарювання уклали договір на суму 208 тисяч гривень на виконання робіт щодо постійного інформування киян про запровадження системи роздільного збору твердих побутових відходів і створення для цього веб-сайту. Як з’ясувала дослідча перевірка, ці роботи були виконані лише частково, заявили в прокуратурі.

Справу проти колишнього директора зоопарку порушили за статтями «службове підроблення» та «привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України.
XS
SM
MD
LG