Доступність посилання

ТОП новини

Дружину Луценка не пускають до нього в лікарняну палату


Дружина колишнього голови МВС Юрія Луценка Ірина прийшла сьогодні відвідати свого чоловіка в лікарні швидкої медичної допомоги, але начальник конвою не впустив її до відділення. Він мотивував своє рішення тим, що на дозволі слідчого Генпрокуратури нема підпису про згоду лікаря на відвідування Луценка.

Водночас в інтерв’ю журналістам Ірина Луценко повідомила, що Генпрокуратура надала їй дозвіл на відвідання чоловіка лише на сьогодні, а як буде в наступні дні, вона не знає, хоча подала слідчому відповідні заяви.

Луценко перебуває під вартою у відділенні гострих отруєнь. Минулого місяця він почав голодування на знак протесту проти свого утримання під вартою.

Напередодні дружина колишнього міністра заявила, що стан здоров’я Луценка постійно погіршується. Увечері 10 травня його зі слідчого ізолятора доставили до лікарні швидкої допомоги Києва.

Учора дружина колишнього міністра повідомила, що протягом дня намагалася отримати дозвіл слідчого на побачення з Луценком, однак його надали лише о 18:20 з можливістю відвідання наступного дня, тобто 12 травня.
XS
SM
MD
LG