Доступність посилання

ТОП новини

Депутатам Тернопільської облради від «Свободи» вручили повістки в міліцію


Депутатам Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» та членам організації вручили повістки з вимогою з’явитися до міського відділу міліції УМВС України в Тернопільській області.

Прес-служба обласної організації ВО «Свобода» повідомила, що в повістках сказано, що представників партії викликають у відділок «у зв’язку з розслідуванням кримінальної справи та відповідно до ст. 166 Кримінально-процесуального кодексу України».

Із цього приводу ВО «Свобода» розповсюдила заяву, в якій висловлює обурення тим, що влада залучає для переслідувань силові структури.

У ній представники «Свободи» також висловили протест проти того, що на порозі 20-ї річниці Незалежності України влада нав’язує прапори неіснуючої держави. При цьому «свободівці» висловили переконання, що це зроблено для сіяння розбрату серед українців.

У Тернополі 9 травня представники ВО «Свобода» намагалися перешкодити руху колоні із червоними прапорами у парку Слави, створюючи перед нею «живий ланцюг». Правоохоронці запобігли сутичці між політичними опонентами.

Увечері ж 9 травня представники ВО «Свобода» зняли червоний прапор з місцевого офісу Компартії України, після чого спалили його у парку Слави.
Після звернення з цього приводу від представників Компартії до міліції за фактом хуліганства було порушено кримінальну справу.
XS
SM
MD
LG