Доступність посилання

ТОП новини

У Києві затримали 12 людей за спротив міліції під час демонтажу кіосків


Співробітники міліції затримали 12 людей, що чинили опір правоохоронцям і працівникам комунального підприємства «Київблагоустрій», які демонтували кіоски на ринку «Лісовий» у Києві. Про це повідомив речник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Володимир Поліщук.

Затриманих доправили в одне з районних управлінь міліції Києва, де їх опитують. За словами Поліщука, затримані кидалися на міліціонерів і співробітників комунального підприємства, намагаючись перешкоджати демонтажу торговельних точок.

Стосовно них складуть протоколи про порушення статті 185 Кодексу про адміністративні порушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі співробітника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку й державного кордону, військовослужбовця).

Після цього протоколи відправлять на розгляд у Деснянський районний суд Києва.

Також у міліції зауважили, що будь-якої інформації, у тому числі від медичних установ, про те, що хтось під час інциденту постраждав, немає. Водночас, за інформацією низки ЗМІ, внаслідок інциденту постраждали близько 10 людей.

Сьогодні вранці співробітники «Київблагоустрою» за приписом прокуратури проводили демонтаж п’яти незаконно встановлених кіосків на ринку «Лісовий».
XS
SM
MD
LG