Доступність посилання

ТОП новини

Концерт на Софійській площі таки відбудеться – Доній


Великий музичний концерт на Софійській площі Києва за участю гуртів «ТАРТАК», «Скай», «Танок На Майдані Конго» сьогодні таки відбудеться. Про це повідомив голова оргкомітету IV літературно-мистецького фестивалю «Київська Барикада» імені Юрка Покальчука, народний депутат України Олесь Доній.

Він розповів, що після оприлюднення заяви про перешкоджання міліції в проведенні цього концерту, «раптово все припинилося».

Доній нагадав, що вчора вдень співробітники ДАІ зупинили поблизу Софійської площі машину з технічним устаткуванням, необхідним для проведення концерту. За словами депутата, організатори мали всю необхідну документацію для встановлення обладнання, включаючи квитанцію оплати послуг міліції, але співробітники ДАІ вимагали додаткові дозвільні документи. Фуру увечері відігнали за межі Києва, а сьогодні зранку її знову зупинили біля Оперного театру на вулиці Володимирській, і, незважаючи на наявність додаткових документів, які вчора вимагали інші співробітники ДАІ, техніку знову не пропускали без будь-яких пояснень.

«Я радий повідомити, що концерт таки відбудеться» – наголосив Доній.

Концерт відбуватиметься в рамках фестивалю «Київська Барикада» імені Юрка Покальчука, який відбувається у Києві 17-21 травня. Головною його метою є популяризація сучасної української літератури.
XS
SM
MD
LG