Доступність посилання

ТОП новини

Захисник Тимошенко каже, що її заарештують – ЗМІ


Захисник колишнього прем’єра України Юлії Тимошенко, народний депутат від БЮТ Сергій Власенко заявляє, що у вівторок після допиту в Генеральній прокуратурі Тимошенко доправлять до суду для обрання їй запобіжного заходу у вигляді арешту.

«Її наразі затримали й сьогодні її відправлять до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Всі постанови ми отримали від слідчого», – сказав Власенко в коментарі інтернет-виданню «Українська правда».

За його словами, в Генпрокуратурі «написали брехню» в поданні на арешт стосовно того, що «Тимошенко не з’являлася (для проведення слідчих дій), але пішла на «Шустер Live».

«За «Шустер Live» Тимошенко хочуть заарештувати», – сказав Власенко.

У прес-службі Генпрокуратури не коментують цієї заяви. Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов не зміг ані спростувати, ані підтвердити факт вручення Тимошенко постанови слідчого про зміну запобіжного заходу і можливе її перевезення для ухвалення відповідного судового рішення до Печерського районного суду Києва.

«Нам нічого не відомо. У нас немає зв’язку з ними (з Тимошенко і Власенком)», – сказав Турчинов.

Слідчі дії стосовно лідера «Батьківщини» тривають уже понад п’ять годин. До Генпрокуратури приїхав чоловік Тимошенко Олександр.

Раніше сьогодні перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Тимошенко не заарештують.
XS
SM
MD
LG