Доступність посилання

ТОП новини

Янукович розкритикував Табачника


Президент України Віктор Янукович розкритикував діяльність міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника за низкою напрямків.

За повідомленням інформагенції «УНІАН», сьогодні на засіданні Громадської гуманітарної ради під головуванням Президента акторка Ольга Сумська висловила занепокоєння долею однієї з київських шкіл, зауваживши, що її закрили невідомо на який термін. На це Віктор Янукович відповів: «Невідома доля школи, як і невідома доля міністра».

Дмитро Табачник у відповідь пояснив, що школу закрили на капітальний ремонт і відкриють вже наступного навчального року.

Також критика Президента пролунала після виступу радника глави держави Ганни Герман щодо затягування проведення з’їзду вчителів. У відповідь Дмитро Табачник повідомив, що з’їзд запланували на травень наступного року. Президент не погодився з цією датою і наголосив, що з’їзд має відбутись у вересні або максимум у жовтні цього року. «Якщо вам потрібна допомога, давайте, я вам допоможу. Швидко», – звернувся Віктор Янукович до міністра освіти.
XS
SM
MD
LG