Доступність посилання

ТОП новини

Обшук в офісі Авакова пов’язаний із заволодінням землею – міліція


Обшуки в приміщеннях, які належать структурам голови Харківської обласної організації ВО «Батьківщина», колишнього голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова, пов’язані зі справою про «шахрайське заволодіння» земельною ділянкою площею близько 700 гектарів на території однієї з селищних рад Харківської області.

Про це повідомили кореспондентові у Відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

«Обшук проводився з дотриманням вимог законодавства, громадський порядок не порушувався. Неправдиві повідомлення про політичний підтекст проведених слідчих дій є спробою уникнути відповідальності та ввести громадськість в оману», – наголошують у міліції.

7 липня у Харкові бійці спецзагону «Беркут» заблокували вхід у приміщення, що належать структурам голови обласної організації ВО «Батьківщина», колишнього голови Харківської облдержадміністрації Авакова. Обшук тривав близько 17 годин.

Коментуючи ситуацію, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко сказала журналістам, що обшук в офісі «Батьківщини» в Харкові ведеться, на її думку, з метою його ліквідації.
XS
SM
MD
LG