Доступність посилання

ТОП новини

Обережно: коса!!!


Цієї коси боявся Президент Ющенко, боїться і Президент Янукович...


Останнім часом ледве не щодня хтось із політиків – нинішніх і вчорашніх – заявляє про необхідність порушити якусь нову кримінальну справу проти Юлії Тимошенко.

Найсвіжіший приклад «праведного» гніву «доброзичливців» колишнього голови уряду пов’язаний із приватизацією «Криворіжсталі». Тут своє слово вже встигли сказати народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Зубанов і колишній голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко. Навколо «Криворіжсталі», мовляв, криміналу на порядки більше, ніж із газовими угодами.

Мені дуже цікаво, що ще вигадають в Україні, аби вкотре спробувати остаточно покінчити з Тимошенко і як політиком, і як просто жінкою.

Чому б не порушити ще одну кримінальну справу, пов’язану, скажімо, з тим, що донька популярного політика замужем за британцем. Якось, погодяться, мабуть, донецькі, не вельми це патріотично, щоб не сказати більше. Та будьмо відвертими – зрада це! Стаття криміналу? Гарантована!

Або чому Тимошенко досі з косою? У деяких політиків, не кажучи вже про простих громадян, це викликає, м’яко кажучи, небажані асоціації, тут тероризмом навіть пахне. А це – відповідна кримінальна стаття, як самі розумієте.

Зрештою, де і як вона взагалі взялася, ота клята Тимошенко? Чи законно на світ з’явилася? Негайно з’ясувати! В разі чого – вигадати статтю, ухвалити новий закон, а, може, й Конституцію змінити, якщо буде потреба! Більшість у парламенті, слава Богу, надійна. Зрештою, й консультантів-добровольців, включно з відставними ну ду-у-уууууууууже високими посадовцями, знайдеться предостатньо. Заради нації, заради отих «мале-е-ееееееееесеньких українців» і, не в останню чергу, заради «халявної» державної дачі вони готові на все!

Отож, що ще піде в хід проти Тимошенко? Давайте допоможемо владі, яка має, схоже, системні проблеми з фантазією; допоможемо всім «щирим» шукачам правди, справедливості, законності... Чого там ще?..
  • Зображення 16x9

    Зиновій Фрис

    На Радіо Свобода з 1994 року. У різні роки очолював кілька газет, у тому числі «Заповіт» і «Пан плюс пані», був власним кореспондентом «Киевских ведомостей» у країнах Балтії та Скандинавії, а потім заступником головного редактора цього видання.
XS
SM
MD
LG