Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Криму допоможе росіянам виїхати додому


Рада Міністрів Криму створила робочу групу для сприяння поверненню російських туристів у зв’язку зі скасуванням рейсів російської авіакомпанії «Континент».

Про це сказано в повідомленні на сайті Ради міністрів Криму.

У повідомленні йдеться, що квитки на рейс «Сімферополь – Красноярськ» авіакомпанії «Континент» на 29 липня придбали 60 осіб, більшість із них – громадяни Росії, які повертаються додому після відпочинку.

Однак 29 липня компанія оголосила про припинення діяльності.

До кінця курортного сезону вона мала виконувати чотири рейси на тиждень із Криму до Росії, черговий рейс було заплановано на 30 липня, квитки на нього придбали 86 осіб.

У повідомленні Ради міністрів Криму зазначається, що група з 12 дітей та 2 дорослих, які їх супроводжують, була розміщена в санаторії «Бригантина» у Євпаторії.

Кримські урядовці звернулися до генерального консула Росії в Сімферополі Володимира Андрєєва та посла Росії в Україні Михайла Зурабова із проханням надати допомогу в поверненні громадян Росії.

У липні заявлені та оголошені у продаж рейси авіакомпанії «Континент» систематично затримувалися і скасовувалися через борги авіакомпанії перед аеропортовими службами та дефіцит обігових коштів. 29 липня сертифікат експлуатанта повітряних суден компанії було анульовано.
XS
SM
MD
LG