Доступність посилання

ТОП новини

П’яного Калашникова облили водою жителі наметового містечка на Хрещатику – «Батьківщина»


Голову «Загальновоїнської спілки України», екс-депутата Партії регіонів Олега Калашникова, який нібито з’явився у наметовому містечку біля Печерського райсуду Києва в нетверезому стані, облили водою, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«Він був п’яний як чіп. Не просто випив, а як кажуть, «до поросячого вереску» і ледь тримався на ногах. Ця людина абсолютно зухвало поводилася, ображала людей, які перебували в наметовому містечку. Ми закликали людей не піддаватися на провокації. Обійшлося лише обливання водою», – цитує «Батьківщина» народного депутата Юрія Одарченка.

За його словами, після того, як його облили водою, Калашников пішов і почав кричати, що «він пройшов хрещення і був цим дуже задоволений».

Незалежних підтверджень цим твердженням партії «Батьківщина» немає.

Біля Печерського райсуду Києва на Хрещатику з 5 серпня, відколи була арештована колишній прем’єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, триває акція на її підтримку.

Поруч із наметовим містечком прибічників Тимошенко також розмістилися їхні опоненти, організовані «Загальновоїнською спілкою України». Акції відбувається мирно, на Хрещатику весь час чергують правоохоронці.
XS
SM
MD
LG