Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація на львівському стадіоні дуже складна – Пустовойтенко


Радник Президента України Валерій Пустовойтенко, уповноважений контролювати підготовку об’єктів до Євро-2012, називає ситуацію на стадіоні у Львові дуже складною. Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

«Ситуація на стадіоні у Львові дуже складна. Думаю, що Львів від тих графіків, які затверджені керівництвом, відстає», – сказав він.

За словами радника глави держави, львівський стадіон, «у порівнянні з київським, виглядає зараз не зовсім гарно». «Приміщення під трибунами не пофарбовані, під’їзди теж до кінця не зроблені», – зазначив він.

«Ще є одна небезпека. Елементи покрівлі теж робила німецька фірма, і оскільки було несвоєчасне фінансування, ця компанія відмовилася завершувати роботу. Тож завершуватиме інша фірма», – додав він.

Валерій Пустовойтенко також наголосив, що «до початку чемпіонату все буде». «Ми повинні зробити все цього року, щоб там зіграли мінімум два матчі, згідно з вимогами УЄФА», – розповів він в ефірі Радіо Свобода.

Очікується, що 26-27 вересня з візитом до України прибуде президент УЄФА Мішель Платіні. Він ознайомиться з перебігом підготовки до чемпіонату Євро-2012.
XS
SM
MD
LG