Доступність посилання

ТОП новини

В Україні стартував європейський мистецький проект «Я, Культура»


Сьогодні в Україні стартував міжнародний проект «Я, Культура», який ініціювала Польща у рамках свого піврічного головування в Євросоюзі. Проект представляє сучасну польську та європейську культуру, яка об’єднує духовні скарби минулого та надбання сучасного мистецтва Європи.

У десяти столицях держав Євросоюзу та столицях країн Східного партнерства відбуватимуться оригінальні мистецькі акції. До кінця грудня цього року у провідних театрах, на найкращих сценах, концертних і фестивальних майданчиках Києва та інших міст України відбудуться події, які долучать Україну до сучасного культурного простору Європи, повідомив журналістам посол Польщі в Україні Хенрик Літвін.

«Наша програма доволі різноманітна – ви зможете побачити і бути учасниками наукових семінарів, конференцій, показів кінофільмів, театральних вистав та художніх мистецьких виставок. Також ви станете учасниками багатьох нових форм культурної активності», – розповів польський дипломат.

Проект «Я, Культура» розпочинається сьогодні увечері на літературних майданчиках міжнародного мистецького фестивалю «Meridian Czernowitz» та вуличними виставами театру «Бюро подорожей «Планета Лем» (Познань).

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

XS
SM
MD
LG