Доступність посилання

ТОП новини

Війна перевізників або Жар чужими руками


(архівне фото)
(архівне фото)
Стандартна спека, стандартний пил на не менш стандартній дорозі. І стандартне для нашої країни відчуття огиди… Огиди і образи…

Чому я більш як годину змушений сидіти у задушливому салоні автобуса «Канів-Київ», чекаючи поки протокольно чемний дядечко міліціонер на сьогодні виконає свою місію у «боротьбі з економічною злочинністю»?

Найнеприємніше те, що я (так само, як і сотні-тисячі людей, які саме зараз сидять у таких самих зупинених на дорозі автобусах) чудово розумію – зараз захищають не моє право на якісний і безпечний сервіс. Просто хтось руками міліції ділить бізнес…

Шкода не себе, і навіть не стареньку бабцю на сидінні попереду… Шкода людей, які, називаючи себе «правоохоронцями», змушені бути просто інструментом у боротьбі між конкурентами.

Та і дивні якісь уявлення про конкуренцію. Хтось списав би усе на «відгомін 90-х», хтось – на «донецький безпрЄдЄл», але це не так важливо. Незаперечним лишається інше – щоб перемогти у бізнес-єдиноборстві і завоювати омріяний тендер, конкурент навіть не розглядав значно простіший і, як на мене, логічніший рецепт – просто підняти якість надання послуг.
XS
SM
MD
LG