Доступність посилання

ТОП новини

Вікторе Федоровичу, купіть футболку!


Президенту,звісно, важко! На ньому така відповідальність! Усе тепер, дякуючи Конституційному судові, у його руках і на його плечах!

Але ж невже настільки, щоб не вистачало часу ПОЧУТИ, як обіцяв кожному, голос народу?! І не знайти час відреагувати на цей голос правильним чином?!

Ну прокричали уболівальники нечемну фразу! Так вони ще й не таке кричать! Ну наштампували футболок та чашок з тими словами. І що?!!!

Прекрасний привід показати ХТО ти є! Хто ВИ є, пане Президент!
Розпродаж «антивладних» футболок розігнав «Беркут»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:32 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ


Ось прийшли би Ви учора на Майдан, зупинили би «Беркут» порухом своєї – тепер після «переконституційної реформи» – всесильної брови! Запитали: «А що це хлопці ви тут продаєте?» Подякували б за почуття гумору та підприємливість. Сказали б, що підприємливі люди зараз Україні ой як потрібні. Наголосили, що перша частина речівки вам дуже імпонує, а от друга не про вас, бо ви жінок любите!

А потім на очах у тисячі свідків придбали б пару коробок з футболочками та й повезли їх до Ялти. А там би роздарували б їх усім учасникам Ялтинської конференції, мовляв, ось як до мене народ ставиться! і сфотографувалися в них на пару з паном Фюле.

І все…проблема вирішена. Причому у найкращий для вас спосіб. Якщо ж ще Юлія Тимошенко з Луценком вийдуть з-за грат у цих футболках – вважайте Угода про Асоціацію з ЄС у вашій кишені.
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG