Доступність посилання

ТОП новини

Рок-гурт R.E.M. розпався


Один із концертів R.E.M.
Рок-гурт R.E.M., який був названий «найкращим американським рок-н-рольним гуртом», заявив про розпад після більш ніж трьох десятків років спільної роботи зі створення хітів і продажів мільйонів релізів.

Про таке рішення учасники групи, яка прославилася піснями на кшталт The One I Love і Losing My Religion, повідомили фанатам через свій офіційний веб-сайт.

«Всім нашим Фанатам і Друзям: як R.E.M. і як друзі всього життя і соратники, ми вирішили припинити існування як єдиний гурт. Ми йдемо з почуттям вдячності, завершеності і з подивом, як багато нам вдалося досягти. Тим, хто коли-небудь був зворушений нашою музикою, ми говоримо «спасибі» за те, що слухали нас», – цитує музикантів агентство «Ройтерз».

Спочатку рок-гурт R.E.M. складався з чотирьох учасників: соліста Майкла Стайпа, гітариста Пітера Бака, басиста Майка Міллза і ударника Білла Беррі, який залишив команду в середині 1990-х.

За весь час існування R.E.M. випустила 15 альбомів, а в грудні 1987 року, після виходу хіта «The One I Love», журнал Rolling Stone помістив колектив на обкладинку випуску, назвавши R.E.M. «найкращою рок-н-рольною групою Америки».
XS
SM
MD
LG