Доступність посилання

ТОП новини

Ландіка відправили з Харківського СІЗО до Луганська


Колишнього депутата Луганської міської ради Романа Ландіка, якого звинувачують у побитті моделі Марії Коршунової, відправили з Харківського СІЗО до Луганська.

«Він пробув у нас у Харкові два дні, у звичайній камері, де крім нього було ще троє людей. Ввечері його відправили до Луганська разом з іншими заарештованими», – розповів агентству «Інтерфакс-Україна» перший заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Олександр Крикушенко.

При цьому він спростував інформацію, поширену місцевими інтернет-ЗМІ, про те, що Ландіка привезли до Холодногірського СІЗО в Харкові у вкрай збудженому стані і охорона мала пильно стежити за ним, побоюючись, що депутат спробує покінчити з собою.

Четвертого липня вночі у ресторані «Баккара» в Луганську Роман Ландік побив Марію Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Ландіка затримали в Краснодарі (Росія). 11 серпня Генеральна прокуратура Росії задовольнила запит Генпрокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україні Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

Роман Ландік є сином народного депутата фракції Партії регіонів Володимира Ландіка.
XS
SM
MD
LG