Доступність посилання

ТОП новини

У Москві демонстрували за чесні вибори і проти підтримки Кавказу


У столиці Росії в суботу відбулися дві демонстрації, санкціоновані владою: одна вимагала зміни влади і чесних виборів, інша вимагала від влади змінити політику щодо Кавказу.

У мітингу за чесні вибори, за повідомленням кореспондента Радіо Свобода, взяли участь понад дві тисячі осіб, які під гаслами «Голосуй за Росію – голосуй проти всіх!» і «Постав хрест на злодійській владі» закликали громадян Росії висловити свій протест проте невільних, на їхню думку, виборів до Державної думи 4 грудня, поставивши хрест проти всіх партій у бюлетені (і таким чином зробивши його недійсним).

Організатори акції – опозиційний рух «Солідарність», незареєстрована Партія народної свободи і громадські активісти – заявили, що проводитимуть подібні заходи до самого дня виборів.

На іншому мітингу близько 200 націоналістів вийшли під гаслами «Досить годувати Кавказ!» чи «Досить платити данину». Приводом для цієї акції стало пишне шоу в головному місті Чечні Грозному на початку місяця, яке показало російське телебачення. Організатори мітингу заявляли, що святкування провели за кошти російського федерального держбюджету.
XS
SM
MD
LG