Доступність посилання

ТОП новини

МВС не закриватиме справу Романа Ландіка


Міністерство внутрішніх справ не має наміру закривати кримінальну справу проти депутата Луганської міської ради Романа Ландіка через побиття ним дівчини, повідомляють сьогодні агентства з посиланням на заступника міністра Василя Фаринника.

За словами урядовця, в діях Ландіка є склад злочину, і в цьому нічого не змінює можливість того, що потерпіла отримала від нього якесь відшкодування.

Позавчора адвокат побитої дівчини повідомив, що вона вже не має претензій до Романа Ландіка, бо «всі питання врегульовані» і між нею та батьком Романа Ландіка, народним депутатом Володимиром Ландіком (Партія регіонів) укладена мирова угода. При цьому сам Володимир Ландік заявив Радіо Свобода, що документів про мирову угоду не підписував.

Інцидент за участі депутата Луганської міськради Романа Ландіка стався 4 липня в луганському ресторані «Баккара». На відео, яке згодом з’явилося в інтернеті, видно, як Роман Ландік б’є дівчину. Пізніше прокуратура порушила відносно депутата кримінальну справу за статтею «хуліганство». Його оголосили в розшук. Згодом Романа Ландіка затримали в Росії. Зараз він в очікувані суду перебуває в луганському СІЗО. Його виключили з Партії регіонів і фракції партії в Луганській міській раді, але він і далі є депутатом міськради.
XS
SM
MD
LG