Доступність посилання

ТОП новини

За висування на президента США від республіканців попереду Ромні


Американський підприємець і політик Мітт Ромні впевнено веде перед за симпатіями прихильників Республіканської партії щодо висування від неї кандидатом на президента США, повідомило в неділю агентство Reuters дані свого останнього опитування.

За цими даними, він випереджає найближчого суперника на 8 відсотків. Загалом майже половина республіканців нині хотіла б, щоб саме Ромні змагався від республіканців на наступних президентських виборах у листопаді наступного року.

Другим теж із істотною підтримкою йде губернатор штату Техас Рік Перрі, незважаючи на неприємність днями під час теледебатів, коли Перрі заявив, що його програма передбачає скасувати три міністерства, але не зміг перелічити їх.

Серед помітних заяв Ромні – його слова на дебатах у суботу, що він не дасть Іранові здобути ядерну зброю, якщо доведеться, і шляхом випереджувального воєнного удару.

64-річний Віллард Мітт Ромні у 2000-х роках був губернатором штату Массачусетс і вже змагався за висування від республіканців на минулі президентські вибори 2008 року, але тоді програв Джонові МакКейну, який на виборах програв кандидатові від Демократичної партії Баракові Обамі.
XS
SM
MD
LG