Доступність посилання

ТОП новини

Захист Тимошенко оскаржив порушення справи щодо ЄЕСУ


Адвокати колишнього прем’єра Юлії Тимошенко оскаржили в Шевченківському районному суді Києва постанову Служби безпеки України про порушення кримінальної справи за підозрою в замаху на розкрадання з державного бюджету коштів на суму 405,5 мільйонів доларів. Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на б’ютівця Сергія Власенка.

«Сьогодні захист Тимошенко оскаржив постанову про порушення у відношенні неї кримінальної справи за так званою справою щодо державних гарантій. Ми зареєстрували цю скаргу в канцелярії Шевченківського районного суду», – сказав він.

Сергій Власенко розповів, що скарга ґрунтується на тому, що в матеріалах про порушення справи, які вивчав захист, немає жодних даних, які свідчили б про вчинення Юлією Тимошенко якого-небудь злочину. «Ті документи, якими слідство обґрунтовує нібито причетність Тимошенко до цих справ, не мають до Тимошенко жодного стосунку», – зазначив депутат і додав, що захист колишнього прем’єра сподівається, що скаргу розглянуть у найкоротший термін.

12 жовтня Служба безпеки України порушила справу проти Юлії Тимошенко та колишнього прем’єра Павла Лазаренка за підозрою в замаху на розкрадання 0,4 мільярда доларів.
XS
SM
MD
LG