Доступність посилання

ТОП новини

Міністри закордонних справ Польщі та Швеції таки приїдуть у Донецьк


Міністри закордонних справ Польщi та Швецiї вiдвiдають Донецьк 23 листопада. Цю інформацію підтвердило Мiнiстерство закордонних справ Польщi.

«Мiнiстр закордонних справ Польщi Радослав Сiкорський та Швецiї Карл Бiльдт планують здiйснити вiзит до українського мiста Донецьк 23 листопада», – йдеться на офiцiйному сайтi відомства.

У повідомленні зазначено, що Сікорський і Більдт відвідають Донецьк на запрошення президента футбольного клубу «Шахтар» Рiната Ахметова. «Вiзит дасть можливiсть ознайомитися з пiдготовкою до футбольного чемпiонату Євро-2012, який Україна прийматиме разом iз Польщею у наступному роцi, а також iз полiтичною ситуацiєю в Українi i з перспективами євроiнтеграцiї», – йдеться у повідомленні.

Раніше «Українська правда» з посиланням на джерело повідомила, що європейські високопосадовці прибудуть у Донецьк із неофіційним візитом для того, щоб зустрітися з Рінатом Ахметовим, і нібито спробують вплинути на Віктора Януковича у питанні звільнення Юлії Тимошенко з-під варти.

Водночас у Міністерстві закордонних справ України сьогодні не змогли ні підтвердити, ні спростувати інформацію про запланований неофіційний візит міністрів закордонних справ Польщі та Швеції.
XS
SM
MD
LG