Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: 19 грудня буду там, де мені необхідно бути


Президент України Віктор Янукович заявляє, що 19 грудня він перебуватиме там, де це «буде необхідно». Про це він сказав журналістам у Сумах, відповідаючи на запитання, чи поїде він до Москви 19 грудня, у день саміту Україна – ЄС.

«Знаєте, є таке питання: здогадайтеся з одного разу чи з двох. Я вам скажу з одного разу. Інтриги, які розводять політики, ми до них уже звикли, і для мене це не дивина. Я нікому не давав жодної інформації, де я буду 19-го числа. Буду там, де мені необхідно бути», – сказав Віктор Янукович.

23 листопада агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело у секретаріаті Євразійського економічного співтовариства повідомило, що Віктор Янукович візьме участь у черговому засіданні Міждержавної ради ЄврАзЕС, що відбудеться 19 грудня у Москві. Пізніше у ЄврАзЕС агентству «УНІАН» заявили, що не поширювали інформацію про участь Президента України у засіданні у Москві.

19 грудня у Києві має відбутися саміт Україна – ЄС.

Радник Президента Ганна Герман учора закликала українське суспільство вірити, що 19 грудня «Президент зробить крок у той бік, який найбільше відповідатиме національним інтересам України».
XS
SM
MD
LG