Доступність посилання

ТОП новини

Чорнобильці у Донецьку не збираються припиняти мітинг


Чорнобильці у Донецьку не збираються припиняти мітинг
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:05 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Чорнобильці, які мітингують у Донецьку з вимогою повернути їм виплати у повному обсязі, не збираються припиняти мітинг і наголошують, що не погодяться на демонтаж наметового містечка, доки не отримають рішення суду з цього приводу за своїми юридичними адресами.

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, до наметового містечка сьогодні прийшли судові виконавці, які зачитали рішення Донецького обласного окружного адміністративного суду.

Учасники голодування наголосили, що подадуть апеляцію на рішення суду.

Також учасники мітингу зазначили, що очікують, що вночі їх розганятимуть правоохоронці. Водночас голова прес-служби Головного управління МВС у Донецькій області Ігор Дьомін розповів, що біля наметового містечка чорнобильців цілодобово чергує міліція і посилення варти на ніч не планується. «Ми будемо охороняти громадський порядок. У разі виникнення якихось конфліктів міліція діятиме відповідно до інструкцій та обставин, що складуться», – сказав він.

Cьогодні чорнобильцям заборонили бути присутніми на сесії Донецької обласної ради. Протестувальники мали намір переконати депутатів підготувати спільне звернення до вищих органів влади щодо проблеми невиплати пенсій.
XS
SM
MD
LG